Hej där! Jag som driver den här bloggen heter Ella och är en riktig nörd när det kommer till skönhet.

Jag brinner för allt som har med skönhet att gör men speciellt för smink och hudvård.

Har tidigare jobbat lite som makeup artist och jobbar fortfarande lite extra med det.

Genom åren har jag hunnit testa en hel del produkter. Jag vet vad jag gillar men har heller inga problem med att testa nya skönhetsprodukter. Något jag själv fått lära mig är att ingen produkt passar alla, vi har så olika behov.

På senare år har jag mer och mer börjar intressera mig för naturliga hudvårdsprodukter och hudvårdsprodukter vi kan göra själva från t.ex. cocosolja, avokado och honung.

Jag hade en period då jag hade lite problem med att min hud blev väldigt torr. Efter att jag började experimentera med att göra bland annat egna ansiktsmasker har jag fått ganska bra resultat och därför börjat läsa på ännu mer inom naturlig- och växtbaserad hudvård.

Med den här bloggen vill jag tipsa dig om mina beauty-hacks samt saker som fungerat- och fungerat mindre bra för mig. Vi är alla olika och det gäller speciellt vår hud och kropp. Mina tips kommer säkert inte passa alla, men jag hoppas att några kan ha användning av det jag skriver i bloggen.

Övrigt jag gillar att göra på fritiden

I övrigt gillar jag att vara ute i naturen, jag älskar att ta långa promenader. Jag packar gärna med en termos kaffe eller lunch och beger mig ut på en promenad som kan bli 4-5 timmar lång.

Och en bonus med att röra på sig är att huden verkar gilla det. Jag har märkt att när jag är ute mycket och rör mig varje dag har jag mycket lättare att hålla min hy fräsch.

Och det motsatta om jag sitter inne mycket, då brukar jag nästan direkt få problem med hyn. Mitt tips är alltså, gå promenader dagligen, även om de blir korta!

Jag hoppas att du ska trivas här på bloggen och att du hittar något som intresserar- eller hjälper dig. Tveka inte att kontakta mig om du har någon fråga! 🙂

Kontakta mig

Om du vill komma i kontakt med mig så kan du maila på info(a)skonhetsplaneten.se